Fursecuri fragede cu nuci și merișoare – Joi, 20 decembrie 2018
La sfârșitul lui noiembrie am fost într-o vizită de două zile la sora mea, la Milano. Am prins o perioadă răcoroasă, soarele avea dinți, dar din fericire nu a plouat și nici nu a nins. Astfel că ne-am putut plimba și admira orașul superb ore în șir. Aceste plimbări pe jos le-am întrerupt cu vizitarea câtorva muzee, iar seara eram frânți de oboseală. Înainte de culcare am mai ronțăit câte ceva, în special fursecuri deosebit de fragede și gustoase preparate de sora mea. Din fericire a făcut o porție dublă...
Aceste fursecuri se prepară relativ repede, sunt un deliciu, pur și simplu nu te mai saturi de ele. Conțin din abundență bucăți de ciocolată, merișoare, stafide și o cantitate considerabilă de nuci măcinate. Pentru prepararea lor am mai folosit unt, ouă, făină, extract de vanilie, și deoarece mai aveam lămâi și bergamote netratate din Calabria, am adăugat și din coaja lor la aluat.
Le-am preparat acum cu gândul că vor „supraviețui“ până de Crăciun. Dar m-am înșelat...
Aceste fursecuri se prepară relativ repede, sunt un deliciu, pur și simplu nu te mai saturi de ele. Conțin din abundență bucăți de ciocolată, merișoare, stafide și o cantitate considerabilă de nuci măcinate. Pentru prepararea lor am mai folosit unt, ouă, făină, extract de vanilie, și deoarece mai aveam lămâi și bergamote netratate din Calabria, am adăugat și din coaja lor la aluat.
Le-am preparat acum cu gândul că vor „supraviețui“ până de Crăciun. Dar m-am înșelat...
« pagina precedentă
(Pagina 1 din 1, în total 1 însemnări)
pagina următoare »