Măsline aurii la borcan – Friday, 13 May 2016

Tajin de pui cu morcovi și varză – Sunday, 8 May 2016

Biscuiţi pentru diabetici – Sunday, 1 May 2016

– Mălaiul aduce în organism carbohidrați cu amidon și este o alternativă excelentă pentru persoanele care trebuie să excludă glutenul din dietă.
– Uleiul din floarea-soarelui este, datorită gustului neutru, unul dintre cele mai utilizate uleiuri vegetale, conține grăsimi polinesaturate și merge bine în biscuiți și alte produse coapte, înlocuind grăsimile saturate, precum untul. În plus, reprezintă o sursă bună de vitamina E, un puternic antioxidant.
– Migdalele sunt bogate în proteine, dar conțin și alte substanțe nutritive: vitamina E, unele vitamine din complexul B, magneziu, cupru, zinc, fier și fosfor. Sunt o sursă de calciu extrem de utilă pentru cei al căror regim alimentar nu include produse lactate.
« pagina precedentă
(Pagina 1 din 1, în total 3 însemnări)
pagina următoare »